Geen producten (0)

Retourneren:


Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen.

Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de Binnenstadgarage zijn voor eigen rekening.

Spelregels

Indien je gebruik maakt van jou herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Binnenstadgarage geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via  

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van het  retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Voor het retourneren kun je het modelformulier downloaden en voor herroeping gebruiken, maar dit is niet verplicht.Retour adres:
Binnenstadgarage BV

Ceintuurbaan 223/225

1074 CW Amsterdam.

 

Tel: 0206647114            info@binnenstadgarage.nl

Eenvoudige informatie over retourneren treft u op de pagina: Uitleg voor gebruik van de webshop

Zie ook: onze algemene voorwaarden


Voldoe je niet aan de spelregels?


Zelfs dan biedt GarageStore je een eerlijke vergoeding voor je product. Wij maken in dat geval gebruik van vaste percentages van het aankoopbedrag:
     
Producten niet meer in nieuwstaat - zeer licht bekrast 75% De doos en accessoires zijn compleet en volledig onbeschadigd. Het product bevat alleen zeer lichte krassen (niet geheel door coating of laklaag.
Producten niet meer in nieuwstaat - beschadigd tot max 70% De doos en accessoires zijn compleet en volledig onbeschadigd. Het product bevat een duidelijk zichtbare beschadiging zoals diepe krassen en blussen in laklaag of coating. De vergoeding hangt af van de mate van beschadiging.
Product in nieuwstaat, doos niet meer in nieuwstaat. 75% Het product is compleet onbeschadigd en de toebehoren zijn compleet. De doos is echter zo  beschadigd dat opnieuw uitlevering niet mogelijk is. Uiteraard mag je eventuele zegels verbreken bij het openen van de verpakking.
Bij een combinatie van gebreken   Het product zal beoordeeld worden op bruikbaarheid, je ontvangt per mail een voorstel tot terugname.

Voor vloeibare produkten waar van de gesealde afsluiting is verbroken geld deze bepaling niet deze kan je niet retourneren.


 Retour zending i.v.m. defect.

Het retourzenden van een defect ontvangen product of garantie aanvraag kan op de zelfde nanier.

Stuur het product en een print van de aankoop order of faktuur naar: Binnenstadgarage Ceintuurbaan 223-225   1074 CW Amsterdam.

Voor de retour zendig geld een maximum vergoeding van € 4,75 gelijk aan de verzendkosten die GarageStore berekend bij de plaatsing van een bestelling.