Geen producten (0)
Geen producten (0)

 GarageStore, de webshop om Bardahl producten te kopen voor Nederland en België.

Bardahl motorolieën en smeer middelen voor de moderne auto, classic cars, motoren, scooters en voor de wielersport en watersport voor zowel Inboard als outboardmotoren, food industrie en horeca producten. Een uitgebreide serie additieven helpen jou problemen met injectoren, Olie lekkage of tehoog verbruik, turbo, roetfilter of bacteriën in diesel op te lossen en te voorkomen.

Maak je keuze uit de volgende productgroepen. GarageStore heeft vrijwel alle Bardahl producten op voorraad dus snel in huis! Op bestellingen v/a €40,00 zonder verzendkosten binnen Nederland.

Altijd meer dan 350 Bardahl artikelen online te bestellen.

Zit jou Bardahl product er niet bij?

Ben jij opzoek naar een Bardahl product dat niet in de webshop voorkomt of heb je interesse om een grotere verpakkingen of bulk verpakking te kopen, stuur ons even een bericht via de contact pagina.

Bardahl afhalen in Amsterdam kan bij Binnenstadgarage aan de Ceintuurbaan 223 225 Amsterdam of bestel online. Wij berekenen geen verzendkosten op bestellingen v/a 40,00

Bardahl leverd hoogwaardige smeermiddelen (motorolie en vet), additieven (brandstoftoevoegingen en olietoevoegingen), koelmiddelen en onderhoudsproducten voor gebruik in auto, motor, industrie, landbouw,  scheepvaart en de wielersport.

Het merk Bardahl, opgericht in 1939, is een wereldmerk en inmiddels in meer dan 100 landen verkrijgbaar. Naast uitgebreid laboratoriumonderzoek vindt Bardahl de wedstrijdsport de allerbeste test voor haar producten. Bardahl smeermiddelen worden speciaal ontwikkeld om onder de moeilijkste omstandigheden te blijven functioneren. Hiermee bewijst Bardahl continu dat z'n smeermiddelen tot de beste categorie behoren.

Binnenstadgarage Amsterdam, het moederbedrijf van de GarageStore levert en gebruikt  sinds 2001 Bardahl producten veel artikelen zijn in onze eigen werkplaats beproeft.